» Categorie: Handleiding  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Inlogscherm en dashboard van het logboek Artikel beoordeeld 3.6/5.0
Start je webbrowser en ga naar https://app.logwise.nl. U komt nu op de inlogpagina.   Login met je e-mailadres en je wachtwoord. Klik op inloggen of gebruik de ENTER toets van uw toetsenbord. ...
LogWise WebApp Handleiding Artikel beoordeeld 3.8/5.0
Hier onder kunt u de handleiding voor de LogWise applicatie vinden. Het bestand kan geopend worden met diverse webbrowsers zoals Google Chrome of met de Adobe Acrobat Reader. Deze is te vinden op:&nb...