LogWise niet vatbaar voor SSL problemen

Oplossing

April 2014;

In de afgelopen weken werd er een lek in OpenSSL gerapporteerd. Zowel op Nu.nl als op Tweakers.net is hier over meer informatie te vinden.

SSL word gebruikt om gegevens overdracht tussen de website en uw PC te versleutelen.

LogWise heeft direct na het bekend worden van het lek de LogWise App systemen geanalyseerd en waar nodig bijgewerkt. Hier uit blijkt dat de LogWise omgeving niet vatbaar is voor deze SSL problemen omdat er een versie van OpenSSL gebruikt word die de bewuste fouten niet bevat.

We raden overigens alle klanten aan om hun inlog gegevens veilig te bewaren, niet te delen met andere en regelmatig uw wachtwoord te wijzigen.

Medewerkers van LogWise zullen nooit om uw wachtwoord vragen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: Techniek (IT)
Datum toegevoegd: 13/04/2014 13:34:43
Aantal bekeken: 3064
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (16)

« Ga terug