» Categorie: Techniek (IT)  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Maandelijks onderhoud Artikel beoordeeld 3.6/5.0
LogWise BV onderhoudt LogWise WebApp actief. Indien onderhoud naar verwachting leidt tot een beperking van de beschikbaarheid, zal LogWise BV dit uitvoeren als het gebruik van de dienst relatief laag ...
LogWise niet vatbaar voor SSL problemen Artikel beoordeeld 3.5/5.0
April 2014; In de afgelopen weken werd er een lek in OpenSSL gerapporteerd. Zowel op Nu.nl als op Tweakers.net is hier over meer informatie te vinden. SSL word gebruikt om gegevens overdracht tussen...