» Categorie: Veel voorkomende vragen  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Browser cache verversen en leegmaken Artikel beoordeeld 3.5/5.0
Als er wijzigingen aangebracht worden aan de Logwise Webapp is het mogelijk dat je die niet meteen op je beeldscherm ziet. Dat ligt aan het zogenaamde ‘cache’ geheugen van je browser. Het ...
Wat is DNS-cache en hoe leeg maken? Artikel beoordeeld 3.5/5.0
Wat is DNS-cache? DNS zorgt voor een vertaling van een domeinnaam (vb. google.be) of hostname (vb. www.google.be) naar een bepaald IP-adres en omgekeerd. Dit proces is vereist om websites te bezoeken...